El Junior pateix per guanyar però segueix sumant de tres en tres

El Junior supera (2-1) el Sant Joan Despí a la 20a jornada del grup 3 de Segona Catalana i segueix amb la seva dinàmica positiva de resultats tot i les baixes. Els blau-i-negres s'han avançat ràpidament, però els visitants han empatat abans del quart d'hora de joc. A la represa, amb nombroses ocasions per tots dos conjunts, els homes de Francesc Puig s'han tornat a avançar i en els últims minuts han sabut mantenir l'avantatge per sumar els tres punts.

L'enfrontament entre el Junior i el Sant Joan Despí ha començat amb un ritme molt alt i en una de les primeres ocasions locals Joan Català ha servit en safata a Pau Gama per fer el primer gol del partit en el minut sis. Els visitants no s'han arronsat i en cinc minuts el davanter visitant Xavi ha empatat el partit amb un bon xut creuat. Després de l'igualada Joan Català ha rematat al pal amb un cop de cap i a poc d'arribar al descans el visitant Toñín en un gran xut de falta ha tornat a topar amb la fusta i el rebot enganxat per un jugador del Sant Joan Despí ha tornat a ser rebutjat pel pal.

A la represa, els visitants han tingut un mà a mà que ha anat per sobre de la porteria i en el minut 52 Rafiu ha caigut després de la sortida del porter provocant-li la targeta groga. En el minut 68 una jugada semblant a la del primer gol, aquest cop creada per Carlos Solivellas l'ha tornat a ficar dins Pau Gama per fer el 2 a 1. El Junior ha pogut fer el tercer en una bona internada per banda, però amb el pas del temps els blau-i-negres han anat tirant enrere davant la pressió visitant que només s'ha convertit en una ocasió clara que el Sant Joan Despí ha tirat fora. En els últims instants el conjunt del Baix Llobregat s'ha quedat amb dos jugadors menys, un d'ells per protestar a l'àrbitre.

El tècnic del Junior, Francesc Puig, destaca la dificultat que ha tingut guanyar aquest partit.

Francesc Puig

Un partit molt disputat, amb jugadors veterans, ens ha costat molt, però ja ho sabíem que havíem de lluitar fins l'últim moment.

La setmana vinent els blau-i-negres visiten el camp del Ciudad Cooperativa.