El Junior B i la Penya Blaugrana perden els seus partits a Tercera Catalana


  • Comparteix:

El Junior B és cinquè al grup 6 de Tercera Catalana

El Junior B és cinquè al grup 6 de Tercera Catalana

La Penya Blaugrana Sant Cugat perd (4-0) amb el Can Deu i el Junior B cau (1-5) a a casa davant La Plana al grup 6 de Tercera Catalana. A falta d'una jornada perquè s'acabi la competició, els dos conjunts tenen assegurada la permanència a la mateixa categoria.

Al grup 6 de Tercera Catalana la Penya Blaugrana Sant Cugat ha perdut (4-0) amb el Can Deu. David Martín, Francisco Rojas, Antonio Luís Camacho i Gabriel Molina han marcat les quatre dianes del partit. La Penya segueix 15a amb 37 punts.

Al mateix grup, el Junior B ha caigut (1-5) davant La Plana i es col·loca cinquè amb 47 punts. Antonio José Álvarez, Francisco Merida, Daniel Boza, José Calvo i Ivan Rejas han marcat els cinc gols visitants, i Òscar Sbertoli ha signat el primer i únic gol dels blau-i-negres.

Tan sols falta una jornada perquè s'acabi la competició al grup 6 de Tercera Catalana, i cap dels dos conjunts santcugatencs pateix per la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.