Un Olímpyc cosit a baixes visita la sempre difícil pista del Montcada FS


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Olímpyc Floresta visita dissabte a les sis de la tarda la pista del Montcada a la 16a jornada de Segona B. Els florestans, amb moltes baixes, es veuen les cares contra el 6è classificat i sempre un dels candidats a l'ascens de categoria, que han recuperat homes clau d'altres temporades com Roger Bonet o Gerard Esteller.

Amb les baixes segures de Marc, Carles, Pablo i Òscar i el dubte de Fernando l'Olímpyc Floresta torna a la competició en una pista complicada com és la del Montcada FS. Un terreny en què els barcelonins han sumat cinc victòries, un empat i una derrota i que és complicat per tots els equips que el visiten. El Montcada sempre és un dels equips destacats de la categoria i amb la tornada d'homes importants encara ho és més, tot i la seva 6a posició com comenta el tècnic de l'Olímpyc Floresta, Xaloc Rion.

Xaloc Rion

L'any passat van ser segons i enguany han recuperat jugadors clau com en Roger Bonet i Gerard Esteller. Sempre són candidats a l'ascens.


Els florestans arriben després de tres empats consecutius sent 13ns a la classificació amb 15 punts. Després d'un mal inici de campionat van poder redreçar el rumb i mantenen vives les opcions de salvar la categoria. Davant el Montcada tenen un desplaçament complicat sobretot per les baixes.

El partit es juga aquest dissabte a les sis de la tarda al Pavelló Miquel Poblet de Montcada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.