El 1r Campus de futbol Andrés Iniesta es disputarà al Junior


  • Comparteix:

Andrés Iniesta organitza el seu 1er Campus al Junior / Font: Fcbarcelona.cat

Andrés Iniesta organitza el seu 1er Campus al Junior / Font: Fcbarcelona.cat

El jugador del FC Barcelona Andrés Iniesta organitzarà el seu 1r Campus d'estiu al Junior del 30 de juny al 8 d'agost amb 150 places ofertades per setmana. Les inscripcions encara no s'han obert, però les edats dels participants oscilaran entre els 8 i els 14 anys. Iniesta té previst assistir al campus la segona o tercera setmana de juliol.

Andrés Iniesta ha decidit que el Junior sigui la seu del 1r campus d'estiu del futbolista manxec. La qualitat de les instal·lacions amb camps de futbol que permeten gravar els entrenaments, la piscina i sales de video són alguns dels factors determinants perquè Iniesta hagi escollit el club santcugatenc. Els monitors seran entrenadors del Junior dirigits per l'actual director esportiu, Hans Schonhofer, i Emili Ricart, recuperador físic del primer equip del Barça. Schonhofer destaca que el perfil del Junior s'identifica molt amb el del Futbol Club Barcelona.

Hans Schonhofer

El Junior té un perfil molt semblant al del Barça, educatiu i formatiu.


El campus s'iniciarà a les nou del matí i finalitzarà a les sis de la tarda. Jugadors de l'Estat espanyol i de l'estranger tenen prevista la seva participació. Treball tècnic-tàctic individualitzat i grupal, xerrades de nutricionistes i exjugadors i exentrenadors, i sessions de video són els continguts que s'impartiran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.