Cal reaccionar amb un triomf


  • Comparteix:

Olimpyc-Manacor, dos equips situtats a la part baixa de la Nacional A de futbol sala i que necessiten guanyar amb urgència. Els locals sumen quatre derrotes consecutives i han de reaccionar. Els visitants sumen quatre punts més que els florestans.

Quatre jornades consecutives perdent, deixen a un equip molt tocat anímicament, però escoltant a l'entrenador Fran Burgueño es poden extreure conclusions positives. Els florestans saben que han de guanyar aquesta jornada si volen sortir del descens. El rival és molt adient per sumar un nou triomf. Arriba el Manacor ``B´´, un equip jove que comença molt bé els partits, però acaba perdent als darrers minuts de joc. Escoltem l'entrenador del Manacor ``B´´, Toni Obrador, analitzant l'Olimpyc.

Toni Obrador

És molt difícil fer gols a l'Olimpyc


El tècnic Fran Burgueño té tota la plantilla a la seva disposició amb el dubte de Fernando. El matx entre l'Olimpyc i el Manacor començarà aquest dissabte a les sis (18:00) al pavelló de Can Llobet. Recordem que després del partit se celebrarà la presentació dels equips de l'entitat florestana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.