L'Olimpyc marca la diferència a Sant Sadurní


  • Comparteix:

L'Olímpyc goleja el Sant Sadurní

L'Olímpyc goleja el Sant Sadurní

L'Olímpyc Floresta goleja (3-12) el Sant Sadurní en un matx on el treball defensiu i l'encert de cara a porteria han estat les claus de la victòria. Els florestans sumen així tres punts importants que els mantenen a la segona posició de la Primera Nacional B, i els donen forces per rebre la setmana que ve el líder, el Marfil Santa Coloma.

El plantejament del matx aquest cop ha funcionat. Deixar que fos l'equip local qui tingués el control de la pilota, treballar bé la defensa i esperar a aprofitar les oportunitats de contraatac que sorgissin.
Tot i que l'equip local ha estat qui ha encetat el marcador, els florestans han aconseguit arribar al descans amb un clar 1 a 8. A la represa, el matx ha seguit amb la mateixa tònica, la pilota pel Sant Sadurní i els gols pels florestans. Al final 3-12.

El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Txema Redondo, analitza el resultat.

Chema Redondo

El resultat és molt positiu, i més, davant d'un rival com el Sant Sadurní. Però no deixen de ser tres punts, encara que són importants.


Amb aquesta victòria els florestans es mantenen a la segona plaça de la taula classificatòria. La jornada que ve l'Olímpyc rep el Marfil Santa Coloma, líder de la Nacional B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.