El Futbol Es Así, campió de la Marató de futbol sala


  • Comparteix:

Imatge d' una del partits disputats

Imatge d' una del partits disputats

L'equip El Futbol Es Así s'ha proclamat campió de la 27a edició de la Marató de Futbol Sala organitzada per l'Olímpyc Floresta. A la final, El Futbol Es Así ha superat per 3 gols a 1 el Last Minute. El president de l'Olímpyc, Àngel Ruiz, assegura que aquesta competició s'ha convertit en un acte històric de la Floresta.

Les 12 hores de futbol sala disputades aquest dissabte al pavelló de Can Llobet han tingut com a guanyador final l'equip de El Futbol Es Así, que s'ha imposat a la final al Last Minute per 3 gols a 1. Un total de 12 equips han participat en aquesta 27a edició, la qual cosa demostra el gran arrelament d'aquesta competició entre els florestans. El president del conjunt florestà, Àngel Ruiz, creu que la Marató és la festa popular del futbol sala de la Floresta.

Àngel Ruiz

ës una competició història que no l'hauríem de deixar de fer. Hauria de ser la festa popular de l'estiu.


La 27 Marató de Futbol Sala ha posat el punt i final a quarts d'onze de la nit consolidant-se com un acte que compta els èxits per edicions.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.