L'Olímpyc té un compte pendent amb l'ascens


  • Comparteix:

L'Olímpyc vol tornar a lluitar per l'ascens

L'Olímpyc vol tornar a lluitar per l'ascens

L'Olímpyc Floresta ha començat la temporada de forma irregular i es manté a mitja taula del grup 2 de la Tercera Divisió de Futbol Sala. Després d'un mal inici els florestans han recuperat el bon nivell fins a situar-se a la part alta, però dues derrotes en els dos últims partits de l'any han allunyat l'Olímpyc de la part capdavantera de la taula.

L'Olímpyc començava la temporada amb el record del final de temporada passat. L'ascens es va quedar a només un gol en l'últim partit de temporada i els jugadors reconeixen que és un cop que els ha marcat. Els florestans van començar la temporada amb un objectiu clar. Tornar a lluitar per l'ascens. L'inici no va ser bo, un empat amb l'Aldea va posar dubtes, però dues victòries en els dos següent partits va tornar a donar confiança. Un empat amb el Balaguer a casa i dues victòries més, van posar l'Olímpyc a la part alta de la classificació, només per darrere de l'altre equip de la ciutat, el Futbol Sala Sant Cugat. L'Olímpyc arribava amb opcions de disputar el lideratge de la categoria abans d'acabar l'any gràcies a ser un dels dos únics equips que es mantenien invictes. Però la visita a Castellbisbal va acabar amb la bona ratxa florestana i els locals, sent superiors van passar per sobre dels blanc-i-blaus trencant la dinàmica. Sense temps de recuperar-se i en una última jornada jugant a casa, el Sant Vicenç va tornar a derrotar l'Olímpyc que acaba l'any de la pitjor manera.

L'Olímpyc és ara seté, amb un partit menys que els seus rivals, que de guanyar-lo se situaria a només quatre punts del líder. A més, la temporada acaba amb un derbi que pot ser clau per a la classificació final.



Reportatge Olímpyc Floresta

Escolta aquest reportatge.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.