L'Olímpyc es queda a mitja remuntada i acaba caient davant el Martorell

L'Olímpyc Floresta frega el primer punt de la temporada davant el Sala 5 Martorell, però acaba caient (5-7) en la tercera jornada del grup 3 de Segona Divisió B. Els florestans segueixen amb zero punts de nou possibles.

L'Olímpyc Floresta ha rebut el primer gol en el minut 10 en una badada defensiva i poc després ha vist com se li complicaven les coses amb el 0 a 2 en un contraatac. Un doble penal transformat per Fernando ha posat els florestans de nou dins el matx, però poc després els visitants tornaven a posar terra per mig amb l'1 a 3.

El segon temps ha començat amb domini local i Carles Jiménez ha fet el 2 a 3, gol de nou contrarestat ràpidament pels martorellencs. Més coll amunt s'ha posat el matx quan els visitants han fet el 2 a 5 a falta de nou minuts. Però l'Olímpyc se sent còmode en l'adversitat i mitjançant Edu Garcia i Albert Cardona ha reviscut a cinc minuts per al final.

Tot i un nou cop gairebé mortal, Martí Casas ha fet el 5 a 6 i el mateix jugador s'ha quedat a un pel de la glòria amb un xut al pal quan restaven 51 segons. Del possible empat s'ha passat a la sentència amb un gol pràcticament sense voler que ha dut el matx al 5 a 7 final.

El tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion, disculpa l'actuació arbitral i creu que els bons resultats arribaran i així es treuran l'ansietat.