L'Olímpyc suma un primer punt de la temporada agredolç contra el Barceloneta

Albert Cardona 'Pirata', un dels golejadors

L'Olímpyc Floresta aconsegueix el primer punt de la temporada al grup 3 de Segona B de futbol sala en un igualat partit contra el Barceloneta (3-3). Els florestans han tastat l'exigència de la categoria contra un recent ascendit, i malgrat anar pel davant en els compassos finals i tenir opcions d'ampliar distàncies i sentenciar el triomf, els locals han marcat l'empat després d'un pal de l'Olímpyc a cinc minuts per al final del partit. Martí Casas, Fernando i Albert Cardona han estat els golejadors dels visitants.

Malgrat que l'entrenador dels florestans, Xaloc Rion, és dels que pensa que en una competició com la Segona B només val sumar de tres en tres, l'Olímpyc respira i diu adéu a la llosa mental de no haver sumat cap punt. Tot això ha tingut lloc en un dur partit en què el rival, el Barceloneta, partia amb l'enganyós cartell de recent ascendit, un engany construït a través d'una plantilla que vol ser entre les primeres de la competició.

Han estat els locals els que s'han avançat primer, gol inicial que l'ha contestat Martí Casas amb l'empat. La història s'ha repetit amb els mateixos paràmetres minuts després, quan ha estat Fernando qui ha tornat a situar l'igualada amb el segon gol florestà, precedit per una nova diana local. Amb el 2 a 2 s'ha arribat al descans, i a la represa han estat els de Rion els que han agafat la iniciativa, posant-se per davant amb el tercer, obra d'Albert Cardona 'Pirata'.

Quan restaven cinc minuts i quan millor ho tenia l'Olímpyc, el Barceloneta ha aprofitat un refús fruit d'un pal dels florestans per empatar en un contraatac. Rion ha situat el porter-jugador a pista, però l'empat ja no s'ha mogut del marcador. El tècnic florestà valora el punt pel que suposa anímicament.

Xaloc Rion

Sumar d'un a un en aquesta categoria és com no sumar, de totes maneres trenquem la dinàmica, ens allunyem del zero que és important a nivell psicològic. Estem contents per haver competit.

La propera jornada els florestans tornen a Can Llobet per rebre la Peña Deportiva, setè classificat.