L'Olímpyc Floresta intentarà sumar el primer triomf a la pista d'un rival a l'alça


  • Comparteix:

Un necessitat Olímpyc Floresta visita el Futbol Sala Unión amb la voluntat de capgirar els mals resultats

Un necessitat Olímpyc Floresta visita el Futbol Sala Unión amb la voluntat de capgirar els mals resultats

L'Olímpyc Floresta intentarà revertir la dinàmica de mals resultats contra un Futbol Sala Unión a l'alça. El partit del grup 3 de la Segona Divisió B es jugarà aquest dissabte a les sis de la tarda al Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet. La fragilitat defensiva està impedint als de Xaloc Rion sortir del pou i aixecar el cap.

L'Olímpyc Floresta no arriba en un bon moment. Encara no han pogut sumar cap victòria i només han aconseguit un empat. Malgrat que han vist porta en 18 ocasions, convertir-se en l'equip més golejat de la lliga els ha fet enfonsar-se en l'última posició de la taula. Amb només cinc jornades disputades, l'equip de Rion encara està a temps de canviar un rumb que no els convé si volen mantenir la categoria.

La situació del Futbol Sala Unión és molt diferent. Encadena quatre jornades en les quals ha vençut en dues ocasions i ha empatat a les altres dues. Actualment és el novè classificat, tot i tractar-se d'un equip que no venç per golejada. Precisament aquest aspecte serà el que els florestans hauran d'intentar aprofitar, més enllà d'esforçar-se per millorar a nivell defensiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.