L'Olímpyc Floresta suma el primer triomf a la lliga en superar l'Esplugues


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta suma la primera victòria de la temporada en vèncer (4-1) l'Esplugues en la setena jornada del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans tenen ara quatre punts i s'enganxen amb els equips que lluiten per salvar la categoria. Tot i començar perdent, els blau-i-blancs han estat capaços de capgirar el marcador.

L'Olímpyc ha sortit a pista després de sumar només un punt en les sis primeres jornades i el gol de l'Esplugues en el minut 7 començava per posar coll amunt el partit per als florestans. Tot i això, l'Olímpyc no ha perdut la cara al partit i ha disposat d'ocasions per empatar, però el gol no ha arribat fins a 17 segons per al descans i l'ha fet Carles Jiménez després d'una bona jugada en equip. Els locals han tingut temps de posar-se per davant abans de marxar a vestidors, però Fernando no ha pogut transformar un doble penal.

Si a 17 segons per al final del primer temps Carles Jiménez ha empatat, el mateix jugador ha posat el seu equip per davant quan s'havien disputat els mateixos segons de la represa. Aquest cop, però, Jiménez s'ha encarregat de fer la jugada ell sol. L'Olímpyc ha començat a veure possible el primer triomf del curs quan Dani Martí ha aconseguit el 3 a 1 després de superar el porter rival per baix.

Els visitants, forçats pel marcador advers i la lesió de l'únic porter disponible, s'han posat a jugar de cinc i l'exjugador del FS Sant Cugat, Ricard Ferrer, ha tingut dues ocasions per escurçar distàncies. Els florestans buscaven la sentència amb xuts llunyans i a pocs segons per al final Albert Cardona ha fet el 4 a 1 definitiu.

L'autor de l'últim gol florestà, Albert Cardona, destaca que un mal inici no ha de definir el final de la lliga.

Albert Cardona

Cal felicitar l'equip pel comportament sobretot després de perdre tantes jornades. El principi de lliga no determina el final i ara toca seguir disfrutant.


L'Olímpyc Floresta suma ara quatre punts i la setmana vinent visitarà la pista del Manresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.