Un gol del porter Pol Cuirán dóna el primer triomf a domicili de l'Olímpyc

L'Olímpyc ha superat el Montcada en un partit clau

L'Olímpyc Floresta obté un triomf clau (4-5) contra el Futbol Sala Montcada, rival directe a la part baixa de la classificació del grup 3 de Segona B. Els florestans sumen la primera victòria a domicili gràcies a un gol del porter Pol Cuirán quan faltaven dos minuts per al final del partit. Els de Xaloc Rion han reaccionat a la segona meitat, quan perdien 4 a 2, per endur-se una victòria que els apropa a les posicions de permanència.

10 jornades ha trigat l'Olímpyc a aconseguir guanyar lluny de Can Llobet. Els florestans ho han fet, a més, davant un rival directe per la salvació, un Montcada que els de Rion superen a la classificació amb aquest triomf. L'Olímpyc ha sortit intens i conscient de les armes que havia d'utilitzar per superar els montcadencs, però en una badada defensiva han rebut el primer gol. Ràpidament ha empatat Albert Cardona per als visitants, però els locals s'han refet per arribar a la mitja part per davant en el marcador anotant el segon.

A la represa, Edu Puigdelloses ha situat l'empat a 2, però el Montcada ha executat amb més encert de cara a porteria i ha marcat dos gols més, fet que ha obligat Xaloc Rion a situar els seus homes a jugar de cinc. Amb aquesta disposició tàctica l'equip ha trobat més opcions i ha anat retallant distàncies. A nou minuts per al final, Fernando ha fet el tercer dels de la Floresta, Martí Casas ha aconseguit empatar i Pol Cuirán ha aprofitat que els locals competien amb porter-jugador per fer el gol del triomf amb un xut des de la seva porteria.

El tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion, celebra la concentració dels seus homes per endur-se el triomf.

Xaloc Rion

Sabíem que si érem regulars durant els 40 minuts havíem de guanyar. Segurament no hem fet un molt bon partit, però hi hem estat molt ficats, no hem rebut cap targeta per protestar.

Els florestans sumen vuit punts i poden acabar la jornada fora del descens.