El Futbol Sala Sant Cugat vol reprendre el rumb contra el cuer, les Corts


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat intentarà trencar la mala ratxa imposant-se a Les Corts

El Futbol Sala Sant Cugat intentarà trencar la mala ratxa imposant-se a Les Corts

El Futbol Sala Sant Cugat visitarà la pista de les Corts Esportiu amb l'objectiu de trencar la mala ratxa de dues derrotes consecutives. El partit del grup 2 de Tercera Divisió es jugarà diumenge a la una de la tarda. Els santcugatencs han rebut dues golejades de forma consecutiva i el matx amb els cuers els pot tornar a enlairar cap a posicions més altes de la taula.

Els vermell-i-negres no poden abaixar la guàrdia malgrat visitin l'equip que actualment ocupa l'última plaça. Entre els dos conjunts només hi ha tres punts de diferència i, a priori, pot semblar que les Corts sigui més sòlid defensivament tenint en compte que porten 10 gols menys en contra que el Sant Cugat. Ofensivament són dos conjunts que no marquen molts gols per partit i que acaben amb resultats molt igualats. L'enfrontament ha de servir d'estímul perquè els santcugatencs recuperin el bon camí.

Pel tècnic del Sant Cugat, Jaime Martínez, canviar de rumb tan sols és possible si s'aguanta l'actitud durant tot el matx.

Jaime Martínez

És una pista molt difícil per treure un bon resultat. De totes maneres, nosaltres confiem en fer el nostre joc per recuperar les sensacions i lluitar pel partit fins l'últim moment.


Pel partit, els vermell-i-negres tindran les baixes d'Óscar Rosell i Víctor Fortea que anirà convocat amb el sénior B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.