El FS Sant Cugat s'obliga a reaccionar en un escenari tan exigent com la pista del Lleida, segon


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El Futbol Sala Sant Cugat s'exigeix més definició de cara a porteria per acabar amb la travessa pel desert que l'ha dut a encaixar set derrotes en les darreres vuit jornades al grup 2 de Tercera Divisió. Els de Jaime Martínez ho faran en un dels escenaris més durs de la competició, la pista del segon, el Futsal Lleida, on hi juguen aquest diumenge a les dotze del migdia.

Malgrat tenir un partit pendent, el corresponent a la jornada 2 davant l'Aldea, el Futbol Sala Sant Cugat té en els 13 punts aconseguits fins ara un pobre bagatge que l'ha situat a la penúltima plaça, un lloc irreal tenint en compte les expectatives de l'equip. Tot plegat, producte d'una horrorosa ratxa de resultats, provocada per una manca d'encert preocupant de cara a porteria.

Jaime Martínez es mostra satisfet amb el joc i actitud dels seus homes, però aquesta poca definició fa que sigui prioritari començar a sumar. I fer-ho pel partit d'aquest cap de setmana és un dur repte, tenint en compte que l'alt nivell tècnic i intimidació física d'un Lleida que ja s'ha tret de sobre el cartell de revelació per passar a ser candidat, com diu Martínez.

Jaime Martínez

Ara ja no podem dir que és l'equip revelació. Només han perdut un partit a casa i suposo que serà molt difícil.


L'entrenador té tots els seus jugadors a punt per al partit d'aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.