El FS Sant Cugat segueix en caiguda lliure i perd davant el segon classificat, el LLeida


  • Comparteix:

Imatge de Marc Casas en un partit del seu equip

Imatge de Marc Casas en un partit del seu equip

El Futbol Sala Sant Cugat encadena la cinquena derrota consecutiva en perdre (5-2) davant el Lleida en la 16a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els vermell-i-negres perdien per 2 a 0 al descans i en el segon temps no han pogut aixecar el vol i han caigut de forma contundent a la pista del segon classificat.

El FS Sant Cugat segueix comptant tots els partits del 2016 per derrota, tot i que aquest cop ho han fet en una de les pistes més complicades de la lliga. Els vermell-i-negres han rebut dos gols en el primer temps que posaven el matx molt difícil per als homes de Jaime Martínez. En el segon temps, els santcugatencs sí que han trobat el camí del gol amb el 4 a 2, però els lleidatans no han donat cap opció i han tancat el matx amb el clar 5 a 2 final.

Els vermell-i-negres disputaran la setmana que ve el partit ajornat davant l'Aldea, corresponent a la segona jornada de lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.