L'Olímpyc Floresta busca certificar la tranquil·litat a la classificació davant l'Esplugues


  • Comparteix:

Els florestans, celebrant un dels gols del partit d'anada

Els florestans, celebrant un dels gols del partit d'anada

L'Olímpyc Floresta espera aprofitar una bona oportunitat per seguir agafant distància de la zona perillosa del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans visiten aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda el penúltim, el Futsal Esplugues. Els de Xaloc Rion mediran l'alt estat d'ànim dels espluguencs, que han sumat dues victòries en els dos últims partits.

L'Olímpyc va tornar a mostrar la línia ascendent en el segon tram de temporada i la capacitat de competir contra qualsevol rival de la categoria. Ho va fer la jornada passada i davant el cinquè classificat, un La Unió Santa Coloma que va dominar al primer temps a Can Llobet però que va tastar la resistència darrere i efectivitat davant dels de la Floresta.

L'empat assolit davant els colomencs va donar el 27è punt de la temporada a un Olímpyc que segueix posant terra per mig amb el descens, i que a hores d'ara té la desena posició, que ocupa el Sala 5 Martorell, a només dos punts. Aquest dissabte té una bona oportunitat per continuar millorant la seva situació davant un Esplugues que ha agafat aire les dues últimes jornades, uns resultats que han maquillat una temporada, fins ara, preocupant.

Els espluguencs han sumat només cinc victòries dels 23 partits que han disputat. Una de les 14 ensopegades, a més, és de dolç record per a l'Olímpyc: va suposar la primera victòria de la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.