AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

El FS Sant Cugat visita l'AECS L'Hospitalet per continuar lluitant per la permanència


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat manté vives les opcions de salvació

El Futbol Sala Sant Cugat manté vives les opcions de salvació

El Futbol Sala Sant Cugat continua lluitant per apropar-se a les places de permanència del grup 2 de Tercera Divisió i aquest dissabte a dos quarts de set ho farà a la pista de l'AECS L'Hospitalet, conjunt en trajectòria ascendent. Els de Jaime Martínez segueixen penúltims però la diferència amb la salvació es manté a tres punts. Els vermell-i-negres es van desfer a la primera volta dels hospitalencs amb un matx farcit de gols.

Els tres últims classificats i el pitjor tretzè dels dos grups de Tercera Divisió seran els que descendiran a Divisó d'Honor. Tenint en compte que al grup on milita el Futbol Sala Sant Cugat, l'Aldea, el tretzè, té un millor bagatge que el seu homòleg a l'altre grup, l'Arenys de Munt, la salvació directa segueix mostrant-se com una realitat plausible. Els vermell-i-negres han d'eixugar aquesta diferència a les sis darreres jornades de curs.

El primer d'aquests sis compromisos serà davant un AECS L'Hospitalet que encara no té la permanència matemàtica tancada tot i trobar-se a la vuitena posició, però que arriba amb bones sensacions després d'haver sumat quatre victòries, un empat i només una derrota a les sis últimes jornades. Abans d'aquest bagatge els del Barcelonès eren avantpenúltims, només un lloc per sobre dels santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.