El Futbol Sala Sant Cugat no aixeca cap i és golejat per l'AECS L'Hospitalet


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Futbol Sala Sant Cugat torna a pagar car els últims minuts de partit i perd (7-1) a la pista de l'AECS L'Hospitalet a la jornada 22 del grup 2 de Tercera Divisió. Tot i la contundent derrota, els vermell-i-negres, penúltims, acaben la jornada a la mateixa distància de la salvació que abans d'aquest cap de setmana: tres punts.

Els locals no s'han avançat fins passat un quart d'hora de partit, quan Rubén Baguena ha fet el primer. Dos minuts més tard, Raul Dosantos ha fet el segon, però la sagnia no s'ha aturat fins al descans, al qual s'ha arribat amb el domini còmode dels locals. El descans ha beneficiat el Futbol Sala Sant Cugat, que, a quatre minuts de la represa i mitjançant Alex Quilez, ha retallat distàncies.

Els vermell-i-negres no han pogut seguir remuntant i en els últims 10 minuts han vist com el rival ha marcat cinc gols: Miguel Donoso, David Sicília, Guillem Peran i Daniel Toray, amb dos gols, han signat un ampli marcador per al seu equip, que se situa setè.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.