El Futbol Sala Sant Cugat s'ensorra a la pista del Gavà i té la salvació cada cop més lluny

El Futbol Sala Sant Cugat segueix sense aixecar el cap

El Futbol Sala Sant Cugat planta cara a un dels grans del grup, el Gavà, però acaba sumant una nova derrota (5-3) i té el somni de la permanència cada cop més complicat a la 24a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. L'equip vermell-i-negre suma dos punts dels últims 18 possibles i es troba a vuit de la salvació. Els de Jaime Martínez s'han vist superats pel joc local, sobretot en el segon temps, i encadenen sis jornades sense conèixer la victòria.

El bon inici del Futbol Sala Sant Cugat obria la porta a l'optimisme, que s'avançava amb un gol d'Adrià Peiró quan tot just es disputava el primer minut del matx. La resposta del Gavà, que ha empatat el partit dos minuts més tard, no ha aturat l'empenta santcugatenca i Adrià Peiró avançava de nou els vermell-i-negres al mateix minut. A la recta final del primer temps el conjunt local posava les taules en el marcador, un empat a dos amb el qual s'ha arribat al descans.

A la represa, el Gavà ha superat l'equip de Jaime Martínez a base de gols, i quan només s'havien disputat sis minuts ja guanyaven 4 a 2. Guillem Pros ha retallat distàncies per als de Jaime Martínez, però no ha pogut culminar la remuntada i Andrés Martínez ha certificat una victòria que allunya els vermell-i-negres una jornada més de la salvació.

Els equips que descendeixen de Tercera Divisió són els tres darrers classificats de cada grup i el pitjor equip en 13a posició, el quart per la cua. A hores d'ara aquest conjunt correspon al grup del Futbol Sala Sant Cugat, situació que deixa els de Jaime Martínez a vuit punts de la permanència quan falten sis partits per al final del curs.