El FS Sant Cugat salva la categoria i acomiada una de les seves icones, Marc Casas


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat assegura la permanència a l'última jornada de lliga del grup 2 de Tercera Divisió després de superar (8-6) el Mare Molas Reus. Els vermell-i-negres, als quals els valia l'empat, sempre han anat per davant en el marcador i no han patit per la salvació. El matx també ha servit per acomiadar una de les icones del club dels últims anys, Marc Casas, que es retira amb 30 anys.

El FS Sant Cugat ha anat per feina i amb un gol d'Enric Sánchez en el minut dos de partit ja s'ha avançat. El Reus necessitava el triomf per salvar-se i ha igualat poc després en una jugada ràpida. Però els vermell-i-negres han reaccionat a l'empat i de nou Sánchez ha avançat el seu equip. Aquesta vegada els santcugatencs no s'han aturat aquí i amb gols de Shogo i Adri Peiró han fet el 4 a 1 poc abans del descans. Ara bé, amb el temps gairebé exhaurit els reusencs han escurçat distàncies per arribar a l'aturada amb el 4 a 2.

El segon temps ha començat amb un gol de Marc Casas i un altre d'Adri Peiró per posar un avantatge de quatre gols que semblava inabastable. Però els visitants han reaccionat amb tres gols i han posat la por al cos amb el 6 a 5, tot i que encara hi havia marge. De nou ha arribat la reacció vermell-i-negra amb dues dianes més, una d'elles de Marc Casas, en el que ha estat el seu últim gol amb la samarreta del Futbol Sala Sant Cugat.

El jugador del FS Sant Cugat, Marc Casas, explica que ha estat un plaer jugar a l'equip santcugatenc i que han hagut de patir com sempre.

Marc Casas

Ens servia amb l'empat, però ha costat. És un enorme honor jugar amb aquest equip.


Els santcugatencs al final han acabat desens en el grup 2 de Tercera Divisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.