L'Olímpyc Floresta aconsegueix un punt valuós davant el Bellsport

L'Olímpyc Floresta empata a Can Llobet davant el Bellsport (2-2) a la tercera jornada del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Un gran plantejament defensiu dels de Gerard Casas davant l'equip més golejador de la lliga els serveix per esgarrapar un valuós punt. Fontecha, per partida doble, ha estat el golejador dels florestans.

L'Olímpyc ha edificat un brillant primer temps amb un entramat defensiu on ha tingut paciència per aprofitar les errades del rival i sentenciar al contraatac. Amb aquesta fórmula, els florestans s'han avançat al minut 7 amb un gol de Fontecha.

L'equip visitant ha fet sis faltes i l'àrbitre ha concedit un doble penal a l'Olímpyc a quatre minuts per al descans. L'encarregat de xutar des del 10 metres ha estat Fontecha, que de nou ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Els jugadors del Bellsport, eixelebrats davant el descontrol del partit, han comès una altra falta i han brindat l'opció als locals d'eixamplar més la diferència en el marcador. Aquest cop, però, el porter l'ha aturat.

Finalment, el conjunt de Bellvitge ha aconseguit obrir una esquerda al mur florestà i David Macian ha retallat distàncies a dos minuts per al descans. A la represa, el Bellsport ha aconseguit empatar el matx.

Quan semblava que els florestans no ho podien tenir més negre, l'àrbitre ha expulsat Martí Casas i s'han presentat dos minuts que s'auguraven llarguíssims. Sorprenentment, però, l'Olímpyc ha sabut aguantar en inferioritat numèrica, tot i pagar un preu car, tenint en compte que l'equip ha arribat a les cinc faltes i l'amenaça del doble penal ha agreujat la situació dels locals.

A cinc minuts per al final, s'ha confirmat el llançament des dels 10 metres amb una sisena falta, però Pol Cuiran l'ha aturat. Els dos equips han intentat endur-se la victòria a la recta final del partit i han tret el porter jugador. El desencert de cara a porteria i la bona feina dels porters han mantingut l'empat i l'Olympic ha sumat un punt valuós al fortí de Can Llobet davant un rival complicat.

El tècnic de l'Olímpyc, Gerard Casas, analitza les claus per ser competitius a la categoria.