El Futbol Sala Sant Cugat guanya el Premià i suma la primera victòria

Rubén Xaus, a la dreta, el protagonista del partit amb cinc gols

El Futbol Sala Sant Cugat supera (11-8) el Premià a la jornada 2 del grup 1 de Tercera Divisió. Els santcugatencs han sumat la primera victòria de la temporada amb un recital ofensiu d'Òscar Rosell amb cinc gols.

Dos equips amb un potencial molt equilibrat, el Futbol Sala Sant Cugat i el Premià, s'han repartit 10 gols només en la primera part del matx. Els dos conjunts, que han compartit xifres similars d'ocasions i possessió, s'han llençat a l'atac sense cuidar massa la defensa, i han arribat al descans amb l'empat a cinc.

Si l'equilibri i la igualtat han estat els protagonistes del primer període, els segons 20 minuts han tingut més presència vermell-i-negra. Els santcugatencs s'han basat en el físic gràcies a una plantilla més llarga que ha servit per oxigenar-se i arribar amb força al final del matx. Finalment, els homes de Martínez han acabat imposant-se al rival per 11 a 8.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, analitza les claus d'aquest recital de gols.

Jaime Martinez

Vam fer un joc molt ràpid, amb molt de desgast, en part per l'encert dels jugadors més que pel desencert de la defensa

La setmana que ve, els santcugatencs visiten la pista del Isur Hermanos Sanchez.