L'Olímpyc Floresta torna de buit de la pista del la Unión Santa Coloma

Mala sort per a l'Olímpyc Floresta

L'Olímpyc Floresta cau davant el la Unión de Santa Coloma (4-2) a la 4a jornada del grup 3 de Segona Divisió B de futbol disputat aquest dimarts. Els florestans han anat dues vegades per davant en el marcador, però al final han vist com els locals remuntaven a la segona part, per deixar l'Olímpyc en onzena posició amb quatre punts.

Tot i no fer un bon primer temps, els florestans s'han avançat en el marcador amb un gol de Dani Martí i han sabut aguantar les escomeses dels locals, que han trobat el premi del gol abans d'anar al descans. A la represa, els blau-i-blancs han millorat i han tornat a posar-se per davant amb una diana de Fontecha. Era resultat inesperat però molt bo en una de les pistes més complicades de la categoria.

Amb el marcador en contra, els colomencs han passat a jugar de cinc a falta de set minuts per al final i a poc a poc han posat setge a la porteria florestana. Els gols han anat arribant, el de l'empat a dos, el del tres a dos per als locals i, a falta d'uns segons per al final i amb l'Olímpyc buscant l'empat, el quart de la Unión.

El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Gerard Casas, creu que tot i plantar cara, no pot estar content amb el joc del seu equip.

Gerard Casas

Hem plantat cara i gairebé puntuem en una de les pistes més complicades de la categoria, però hem de ser crítics i crec que hem fet un primer temps molt dolent.

El següent partit dels florestans serà aquest dissabte a casa davant el Santa Coloma B.