Un Olímpyc ascendent es posa a prova aquest dissabte a Can Llobet davant l'Olleria


  • Comparteix:

Els florestans són més forts a Can Llobet, on només ha guanyat el líder

Els florestans són més forts a Can Llobet, on només ha guanyat el líder

L'Olímpyc Floresta rep aquest dissabte a les sis de la tarda la visita de l'Inmevasa Olleria a la novena jornada del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans s'encomanen a Can Llobet i a la dinàmica ascendent de l'equip per batre un conjunt que, tot i estar empatat a punts amb l'Olímpyc, té fusta per ser a la part alta de la taula segons el tècnic blau-i-blanc Gerard Casas. Els de la Floresta són dotzens i sumen un total de vuit punts.

Si bé és cert que la petjada de Xaloc Rion segueix molt present en el joc de l'Olímpyc Floresta, les pinzellades que porten la signatura de Gerard Casas comencen a agafar força. El tècnic apunta que l'equip està creixent i que ja es perceben els fruits de la seva aportació. A més, l'equip viu un moment dolç i suma dues jornades puntuant després del complicat inici de lliga.

El rival d'aquesta jornada, l'Inmevasa Olleria, arriba a Can Llobet sense acabar de carburar. L'equip de València, que té una potent plantilla per ser a la part noble de la classificació, no ha sabut tocar la tecla indicada i empaten a punts amb l'Olímpyc. El tècnic blau-i-blanc, Gerard Casas, assegura que tot i la qualitat individual dels rivals sortiran a per totes.

Gerard Casas

Són dels rivals més complicats de la lliga, però vénen a casa i sortirem a guanyar


Casas tindrà les baixes d'Oriol Romero, Marc Feu i Manel Rion.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.