L'efectivitat de l'Olleria valencià condemna un Olímpyc poc inspirat

L'Olímpyc Floresta cau (2-5) davant l'Inmevasa Olleria valencià en la novena jornada de la Segona Divisió B. La bona punteria dels visitants en els primers compassos del partit ha sentenciat un conjunt florestà que, tot i reaccionar, no ha ofert una bona versió.

Mala tarda per a un Olímpyc Floresta que encadenava dues jornades sense perdre i que s'havia afluixat del coll la soga del descens. Els homes de Gerard Casas han vist com l'Olleria valencià, molt efectiu de cara a porteria, ha deixat el duel gairebé vist per a sentència amb un parcial de 0 a 4 en només cinc minuts. Tot i l'aparent fermesa defensiva dels locals en els primers instants, els valencians han obert la llauna en el primer xut a porta que han tingut. Immediatament després l'Olleria ha fet el 0 a 2 en una jugada desafortunada i Chusi ha fet el tercer amb una rematada de cap davant la sortida de Pol Cuiran. L'Olímpyc s'ha diluït com un terròs de sucre i els visitants, amb una mica de sort després d'un mal refús del porter florestà, han marcat el quart.

Per tallar l'hemorràgia, el tècnic local, Gerard Casas, ha fet jugar Fernando de porter jugador i el moviment ha donat fruit. Els florestans han agafat les regnes del duel per primera vegada, han dominat la posessió, han sabut calmar els nervis i Fontecha ha retallat distàncies.

En la represa, l'Olímpyc sabia que un gol matiner el tornava a posar dins el partit, però el bon entramat defensiu de l'Olleria i la qualitat del seu porter han fet que l'efervescència florestana anés baixant de revolucions a mesura que passaven els minuts. Un gol de Martí Casas a les acaballes ha fet despertar Can Llobet però ja era massa tard. Amb els florestans abocats a l'atac i jugant amb porter jugador, l'Olleria ha sabut tancar el partit amb el 2 a 5 definitiu. El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Gerard Casas, considera que el parcial de 0 a 4 en els primers instants és injust, però la reacció de l'equip no ha estat bona.

Gerard Casas

Hem fet cinc minuts bons, hem tingu cinc minuts injustos i 30 de molt dolents

La derrota contra l'Olleria fa que els florestans perdin de vista la part alta de la taula i tornin a enfangar-se en la lluita de les zones de descens. La setmana que ve, visiten el Cerdanyola del Vallès.