Un Olímpyc Floresta ple d'ambició encara aquest dissabte un repte complicat davant el Salou


  • Comparteix:

Edu Puigdelloses durant aquesta temporada

Edu Puigdelloses durant aquesta temporada

L'Olímpyc Floresta s'encomana a Can Llobet per sumar el triomf a l'onzena jornada del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala davant el Salou. Aquest dissabte, a les sis de la tarda, els homes de Gerard Casas reben un dels rivals més físics de la categoria que està signant un bon inici de lliga.

Segons el tècnic florestà, Gerard Casas, el triomf passa per mantenir un ritme elevat d'intensitat per fer ombra a un rival que té l'agressivitat i el joc intens per segell. L'Olímpyc Floresta, que encadena dues derrotes consecutives, veu en el duel d'aquesta jornada una bona oportunitat per trencar amb la mala dinàmica ja que el partit es disputa a casa.

El Salou no arriba a la Floresta en el seu millor moment si bé és cert que ha signat un inici de lliga que l'ha permès ser a dalt, amb cinc victòries consecutives, dos partits perduts i un de descans a les últimes tres jornades.

El tècnic de l'Olímpyc, Gerard Casas, analitza el rival i assegura que, tot i les baixes notables del Salou, no se'n refia.

Gerard Casas

Han perdut un dels millors jugadors, però tot i així són a dalt i em fa por que els surti tot


Casas no podrà comptar amb Diego Neira, Edu Garcia, Oriol Romero, Marc Feu i Manel Rion.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.