L'Olímpyc Floresta tanca l'any davant un rival directe, el Sala 5 Martorell


  • Comparteix:

Fernando, en una acció a Can Llobet

Fernando, en una acció a Can Llobet

L'Olímpyc Floresta viu l'última jornada del 2016 en un dels moments més dolços del curs després de tres victòries seguides. Els de Gerard Casas tanquen l'any aquest dissabte a les sis de la tarda a Can Llobet davant un rival directe al grup 3 de Segona Divisió B, el Sala 5 Martorell. En cas de triomf, els de la Floresta agafarien encara més marge respecte la zona perillosa i els seus perseguidors, un grup que lidera precisament l'equip martorellenc.

Gerard Casas ja ha trobat la recepta per sumar punts de tres en tres, un estat de forma al qual també ha ajudat el fet de deixar enrere el 'Tourmalet' que els va fer enfrontar-se amb els principals equips de la lliga de manera seguida. Amb els tres últims triomfs consecutius, davant Salou, Peña Deportiva i Barceloneta, l'Olímpyc ha posat terra per mig amb el descens, i ara rep un Sala 5 Martorell que és només una posició per sota amb tres punts menys.

La classificació, a més, fa que no només es pugui allunyar de sota sinó que també pugui escalar posicions amb certa facilitat, ja que la distància entre el cinquè, el Manresa, i l'onzè, l'Olímpyc, és de només dos punts. És un grup 3 de Segona B ajustat que diu adéu al 2016 amb un nou compromís dels de la Floresta davant la seva afició, per segona setmana consecutiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.