El Futbol Sala Sant Cugat tanca l'any amb derrota davant el Montsant

El Futbol Sala Sant Cugat ha caigut derrotat davant el Montsant

El Futbol Sala Sant Cugat perd (0-2) davant el Montsant a la jornada 12 del grup 1 de Tercera Divisió. Els de Jaime Martínez han tancat l'any amb derrota davant d'un conjunt que ha marcat els dos únics gols del matx en els primers 10 minuts de partit.

El plantejament defensiu del Montsant ha estat el valor diferencial entre tots dos equips, que s'ha mantingut al llarg de tot el partit. Els vermell-i-negres no han pogut superar el joc conservador del rival, molt tancat darrere per sorprendre al contraatac.

Amb aquesta recepta, els barcelonins han aconseguit fer dos gols abans del descans. A la represa la tònica ha estat molt similar i els santcugatencs han estat incapaços de superar el tupid entramat defensiu dels visitants. A la recta final, Jaime Martínez ha tret el porter jugador i els vermell-i-negres han tingut bones ocasions per marcar, però no han estat encertats de cara a gol.