L'Olímpyc Floresta perd a la pista del Manresa i trenca la ratxa de quatre victòries consecutives

L'Olímpyc Floresta tanca la primera volta novè amb 20 punts

L'Olímpyc Floresta cau (3-2) a la pista del Manresa i tanca la primera volta del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala amb una desfeta que trenca una ratxa de quatre triomfs seguits. Els florestans han encaixat un 2 a 0 a la primera meitat i a la segona han retallat distàncies però el seu esforç ha quedat sense premi. L'Olímpyc cau a la novena posició en una zona mitja de la taula molt ajustada, però es manté a set punts del descens.

L'aturada nadalenca ha resultat ser contraproduent per a l'Olímpyc Floresta, que ha iniciat l'any amb una derrota per la mínima a la pista d'un rival directe, el Manresa. Els locals s'han avançat al minut nou de partit i han disposat de diverses ocasions per ampliar l'avantatge. A l'últim minut del primer temps, els del Bages han tornat a marcar i han marxat al descans amb 2 a 0 a l'electrònic.

A la represa, David Oliva ha reduït distàncies per als florestans, però el Manresa ha trencat l'esperança de remuntada un minut després amb el 3-1. Els de Gerard Casas han tingut més domini del joc i Diego Neira ha tornat a apropar l'Olímpyc en el marcador. Els florestans han tingut oportunitats per empatar, però s'han quedat a les portes d'igualar el matx.

Tot i la derrota, el tècnic de l'Olímpyc posa en valor la feina dels seus jugadors en una pista molt complicada.

Gerard Casas

Va ser un partit molt igualat i vam tenir opcions fins al final, però el Manresa va ser superior. Anàvem amb moltes baixes i tres juvenils a la convocatòria. S'ha de felicitar els jugadors per l'esforç que van fer.

Els de la Floresta tornen a jugar a domicili dissabte de la setmana que ve. Visitaran la pista del Club Natació Sabadell.