L'Olímpyc Floresta cau golejat a la pista del CN Sabadell i encadena dues derrotes consecutives

L'Olímpyc Floresta ha perdut a la pista del CN Sabadell

L'Olímpyc Floresta ha iniciat la segona volta de campionat amb una derrota contundent (8-2) a la pista del CN Sabadell al grup 3 de Segona Divisió B. Els florestants han caigut golejats davant un rival directe per la permanència en un partit que ja perdien per 5 a 0 al descans. Els de Gerard Casas han pecat de falta d'actitud i encadenen dues derrotes consecutives lluny de Can Llobet, la feina pendent dels florestans.

La falta d'actitud dels florestans ha estat el gran desencadenant de la golejada del CN Sabadell, més intens i amb més ganes des de l'inici. L'Olímpyc ha vist com els locals, molt alts en la pressió, es col·locaven a tres gols de diferència en els primers 10 minuts. Abans del descans, l'equip de Sabadell n'ha fet dos més, un en superioritat numèrica i l'altre amb l'equip florestà jugant de cinc.

Tot i tenir un marcador molt desfavorable, els homes de Casas han sortit al segon temps amb la convicció de començar des de zero i intentar posar-se dins del partit. Tanmateix, un CN Sabadell molt motivat i ple de confiança ha estat una llosa inamovible pels florestans, que han rebut dos gols més a l'entrada del segon període. L'Olímpyc ha aconseguit dues dianes jugant de cinc però no han servit de res davant un equip sabadellenc que n'ha fet un més per tancar una contundent golejada.

El porter de l'equip, Pol Cuiran, explica que la tasca pendent és millorar el registre fora de casa.

Pol Cuiran

Quan juguem a casa sempre competim, anem molt forts. Quan juguem fora, sembla que ens costi molt.

La setmana que ve els santcugatencs reben el Castelldefels, el tercer classificat.