El Futbol Sala Sant Cugat cau golejat a Canet i encadena la quarta derrota consecutiva

El Futbol Sala Sant Cugat ha caigut clarament

El Futbol Sala Sant Cugat perd (6-0) a la pista del Braseria Canet a la jornada 23 del grup 1 de Tercera. Ha estat un partit que s'ha complicat des d'un bon inici als santcugatencs, que al minut quatre ja perdien 2 a 0. Amb la desfeta, els vermell-i-negres sumen nou jornades sense conèixer el triomf i la setmana que ve se la juguen a casa contra un rival directe, l'Arenys de Munt, que és penúltim.

Tot s'ha posat en contra per als santcugatencs des de l'inici. Al minut tres, els locals han fet el primer mitjançant Soler i, sense temps per reaccionar, Jiménez ha fet el segon per al Canet. Lluny de retallar distàncies, el Futbol Sala Sant Cugat ha encaixat el tercer abans del descans, obra de Donadeu.

A la represa, els gols no han arribat fins el minut 12, quan Sánchez ha sentenciat definitivament i ha aturat qualsevol possibilitat de reacció dels vermell-i-negres. Donadeu de nou i Sánchez a falta d'un minut han fet el cinquè i el sisè per tancar la golejada.

El tècnic santcugatenc, Jaime Martínez, assegura que el resultat no fa justícia i que el seu equip no va tenir sort amb les ocasions de cara a gol.

Jaime Martínez

El marcador no reflecteix les ocasions de tots dos equips. Ells van ser superiors però les jugades claus no ens van afavorir

La setmana que ve els vermell-i-negres juguen a casa contra l'Arenys de Munt. Serà un matx en què, a més d'intentar trencar la ratxa negativa, poden deixar tocat un rival directe per al descens.