El Futbol Sala Sant Cugat venç l'Arenys de Munt i trenca una dinàmica de nou partits sense guanyar

El Futbol Sala Sant Cugat supera l'Arenys de Munt (5-4) a la jornada 24 del grup 1 de Tercera Divisió i trenca una dinàmica de nou partits sense guanyar. El matx ha estat marcat per un ritme frenètic i no ha tingut un dominador clar. Els santcugatencs han arribat a agafar una distància de fins a tres gols, però en els minuts finals els arenyencs han escurçat distàncies i han perdut el partit per la mínima.

L'Arenys de Munt s'ha avançat en el primer minut, però poc han tardat els santcugatencs a empatar el partit per mitjà d'Enric Sánchez. La primera part ha deixat poques ocasions, i després del gol de la igualada local només el Futbol Sala Sant Cugat ha estat capaç de materialitzar una bona jugada per fer el segon, obra de Guillem Pros, i acabar per davant en el marcador al descans.

En la segona part, el partit ha patit un canvi radical i els dos equips han optat per un futbol més directe. Aquesta situació ha beneficiat els locals, que han augmentat la distància en el marcador per mitjà d'Enric Sánchez, que ha signat, d'aquesta manera, un doblet. El Futbol Sala Sant Cugat s'ha sentit còmode durant els primers 10 minuts de la segona part, i ho ha aprofitat anotant el quart. Després d'aquest últim gol, de Biel Rossell, el partit sembava sentenciat, però l'Arenys de Munt ha escurçat distàncies amb el segon.

Ara bé, Adrià Peiró ha convertit un contratac per tornar a situar una diferència de tres gols (5-2). En els últims minuts de partit, els arenyencs han dominat la pilota amb el porter jugador, fet que els ha permès marcar dos gols i ajustar el marcador. Tot i això, el triomf s'ha quedat al pav 3 de la Rambla del Celler. El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, es mostra satisfet amb la victòria.

Jaime Martinez

Estem condicionats per les baixes, teníem set jugadors que ho han donat tot. Hem estat encertats, hem patit i els tres punts ens distancien una mica del descens.

Amb aquesta victòria els santcugatencs trenquen una mala ratxa i s'allunyen de la zona perillosa amb 10 punts de marge respecte el descens, més el goal-average. D'aquí a dues jornades visiten la pista del rival que es troba just per sota, el Castellar.