L'Olímpyc signa un acord de col·laboració amb l'escola Doble Parada per reforçar la figura del porter


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta arriba a un acord de col·laboració amb l'escola Doble Parada per reforçar la figura del porter de cara a la nova temporada. El vincle ha estat la principal novetat d'un acte de presentació on els 12 equips del club han saltat a la pista de Can Llobet per encetar d'una vegada per totes la temporada. El president de l'entitat florestana, Àngel Ruiz, ha assegurat que l'objectiu d'aquest curs és mantenir la línia continuïsta de temporades anteriors.

Prop de 150 jugadors i jugadores de l'Olímpyc Floresta han protagonitzat l'inici oficial del curs 2017-2018 al pavelló de Can Llobet. Des dels prebenjamins fins als sèniors s'han fet la fotografia pertinent davant de les famílies i al final de l'acte s'ha dut a terme la clàssica imatge al centre de la pista amb totes les plantilles reunides.

El president de l'Olímpyc, Àngel Ruiz, ha expressat la voluntat de seguir sent un club de barri i de continuar amb la seva tasca formativa. En aquest aspecte, l'acord entre l'escola Doble Parada i l'Olímpyc Floresta pretén millorar la formació de porters a través d'un entrenament específic.

Els jugadors més joves del club han rebut una joguina i un desodorant de peus.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.