L'Olímpyc Floresta surt del descens amb un gol sobre la botzina i suma el primer triomf a domicili

Fernando Echevarría ha fet dues de les dianes del partit

L'Olímpyc Floresta suma els primers tres punts a domicili (4-5) davant el cuer, el Linyola, a la vuitena jornada del grup 3 de la Segona B de futbol sala. Els florestans aconsegueixen un triomf balsàmic a la pista d'un rival directe i agafen aire de cara a la lluita per la permanència amb la segona victòria del curs. L'equip de Xaloc Rion escala posicions a la classificació, surt del descens i se situa onzè amb set punts.

L'Olímpyc Floresta va aconseguir la permanència la temporada passada gràcies a l'encert i l'efectivitat davant els rivals directes. Els florestans sabien de la importància d'aconseguir un bon resultat a domicili davant el cuer, però el Linyola, que encara no havia puntuat, també ha sortit molt endollat per tal d'aconseguir la primera victòria de la temporada.

Tots dos conjunts han sortit amb els cinc sentits activats i l'equilibri s'ha extès també en el marcador amb un empat a un al descans. La igualtat ha continuat a la represa i sempre que es marcava un gol el rival responia ràpidament amb la igualada. A falta de sis minuts pel final, els locals han fet el 4 a 3 i ha semblat que la balança es decantava en favor dels interessos del Linyola.

L'Olímpyc, però, no ha abaixat els braços i ho ha seguit provant en els últims compassos de partit. La persistència florestana s'ha vist recompensada a falta de 40 segons pel final amb el gol de l'empat, i els homes de Rion han posat la por al cos als linyolencs. Amb només cinc segons de marge, l'Olímpyc ha fet el cinquè i definitiu per certificar el primer triomf a domicili.

El tècnic florestà, Xaloc Rion, destaca la importància de guanyar els duels directes per la permanència.

Xaloc Rion

Aquests partits sumen més. Podem competir bé contra els de la part alta però hem de guanyar els duels directes i intentar puntuar a fora.

La setmana que ve l'Olímpyc visita la pista del Cerdanyola Vallès, el tretzè classificat.