L'Olímpyc vol seguir fent mèrits per fugir de la zona perillosa davant un rival directe, el Cerdanyola


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Olímpyc Floresta visita la pista d'un rival directe, el Cerdanyola, aquest dissabte a les sis de la tarda amb la voluntat de seguir fent mèrits per fugir de la zona perillosa del grup 3 de la Segona Divisió B. Els florestans arriben a la cita després d'aconseguir el primer triomf a domicili i volen continuar sumant punts lluny de Can Llobet de cara a la permanència. El Cerdanyola és a només un punt dels de Xaloc Rion i també necessiten una victòria davant l'amenaçadora part baixa de la taula.

Els duels directes van ser claus per certificar la permanència la temporada passada i l'Olímpyc Floresta és conscient de la importància d'aconseguir un bon resultat a la pista del Cerdanyola. Els florestans han guanyat dos partits, n'han empatat un i acumulen cinc desfetes, xifres que el situen a l'onzena posició de la classificació.

L'equip de Xaloc Rion, per tant, té una bona oportunitat per fer un pas de gegant i una victòria a la pista del Cerdanyola seria una bombona d'oxigen per als interessos florestans. El Cerdanyola no els hi posarà les coses fàcils perquè arriba en una situació pràcticament idèntica a la de l'Olímpyc, amb només un punt de diferència a la taula. Els cerdanyolencs posaran a prova la fortalesa dels visitants i volen aprofitar la seva condició de locals per endur-se els tres punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.