L'Olímpyc Floresta tanca l'any a la pista del segon classificat, el Pallejà


  • Comparteix:

Instant del partit d'anada davant el Pallejà

Instant del partit d'anada davant el Pallejà

L'Olímpyc Floresta clou el 2017 en un dels escenaris més durs del grup 3 de Segona Divisió B, la pista del segon classificat, el Pallejà, en el primer partit de la segona volta. Tot i el repte, els florestans es troben necessitats de bons resultats, tenint en compte que són penúltims amb nou punts, a tres de les places de salvació. Això sí, els de Xaloc Rion tenen un partit encara pendent i, a més, arriben després de treure un meritori empat de la pista del Salou.

L'Olímpyc farà bé de no distingir rivals en el seu objectiu a hores d'ara: sumar quan abans punts per sortir de la zona perillosa de la classificació. Els florestans han sumat nou punts en els primers catorze partits, tenint en compte que encara els falta el matx ajornat davant el Castelldefels el 13 de gener amb el qual donaran per tancada completament la primera volta.

Abans, però, estrenaran la segona mànega de partits amb la projecció de millorar el rendiment obtingut fins ara, que és de dues victòries, tres empats i fins a nou derrotes. El primer test, però, no convida a l'optimisme: el Pallejà és segon i a l'anada ja va donar bona mostra del seu potencial a Can Llobet, d'on es va endur un triomf més que contundent (1-9).

Des de llavors, els de Pallejà només han tingut un parell de males ratxes que han solventat amb noves dinàmiques victorioses: l'última d'elles, en els dos últims partits, en què han sumat dos triomfs després d'arribar de dues ensopegades consecutives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.