Les errades condemnen el Futbol Sala Sant Cugat a una derrota per tancar el 2017

El Futbol Sala Sant Cugat cau (2-5) davant el Grup Arrahona a la tretzena jornada del grup 1 de Tercera Divisió. Els de Manel Muñoz sempre han estat dins el partit però han comès errades que els han costat la derrota davant un rival molt efectiu en atac i que ha fet un joc molt pràctic. Amb la derrota, els vermell-i-negres marxen de vacances de Nadal en onzena posició, amb 15 punts.

Malgrat que s'ha arribat al descans amb avantatge per als visitants (2-4), els santcugatencs no han fet un mal primer temps, tot i que les errades en moments clau han marcat el partit. S'han avançat els de Sabadell amb un gol en el minut quatre aprofitant una mala sortida del porter local, però Josep Puig ha aconseguit l'empat amb un xut que ha tret les teranyines de la porteria de l'Arrahona. Pocs minuts després, de nou els visitants s'han posat per davant i Josep Puig ha aconseguit l'empat en el 17 amb un altre xut llunya que ha sorprès el porter visitant. Abans del descans però, els de Sabadell han pogut fer dos gols més que deixaven el partit molt coll amunt per als de Manel Muñoz, tot i que no li perdien la cara al matx.

En el segon temps hi ha hagut menys ocasions de gol, tot i que els Sant Cugat han buscat més la porteria contrària, però sense profunditat. L'Arrahona ha defensat bé i ha buscat sentenciar el matx amb alguna contra. Quan els santcugatencs ja jugaven de cinc buscant retallar distàncies, els de Sabadell han aprofitat una pilota perduda per marcar a plaer i sentenciar el partit.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Manel Muñoz, creu que les errades estan marcant el signe de molts partits.

Manel Muñoz

Les errades de joventut ens han penalitzat molt en molts partits. A més de treballar, hem de jugar bé i prendre les decisions correctes. És el que ens ha fallat en molts partits de la primera volta.

Nova derrota, i ja en van tres de consecutives, per a un Futbol Sala Sant Cugat que tanca el 2017 i espera que les vacances de Nadal siguin profitoses per recuperar forces i encarar la visita a l'Estel Vallseca amb optimisme.