Un Olímpyc Floresta necessitat de punts rep la visita del Natació Sabadell


  • Comparteix:

Els florestans sumen un balanç de tres victòries, tres empats i 12 derrotes

Els florestans sumen un balanç de tres victòries, tres empats i 12 derrotes

Un Olímpyc Floresta que segueix amb moltes dificultats per puntuar rep la visita del Natació Sabadell, el vuitè classificat, a la 19a jornada del grup 3 de la Segona Divisió B. Els florestans s'encomanen al pavelló de Can Llobet aquest dissabte a les sis de la tarda per fer mèrits cap a una permanència que cada cop és més complicada. L'equip entrenat per Xaloc Rion és penúltim amb dotze punts.

Si bé la salvació és a només sis punts de distància, la tònica de l'Olímpyc al llarg de la temporada no augura res bo per als seus interessos. Els de Rion només han guanyat tres partits, un com a local, i ocupen places de descens des de l'onzena jornada. Els florestans són lluny del seu millor registre i han de reaccionar si volen tenir alguna opció per mantenir la categoria.

El Natació Sabadell es planta a La Floresta en el moment més fluix de la temporada. Els de Sabadell arrosseguen una dinàmica negativa de tres jornades sense guanyar i volen trencar amb la mala ratxa al camp d'un dels ferms candidats a descendir. En el partit de la primera volta l'Olímpyc va perdre amb un contundent 7 a 3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.