L'Olímpyc s'apropa a la gesta, però es queda amb la mel als llavis amb un gol en contra en l'últim minut

Imatge d'aquesta temporada

L'Olímpyc Floresta empata (2-2) davant l'Escola Pia Sabadell a la 21a jornada al grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans han estat a prop de la victòria gràcies a una gran actitud de l'equip però no han pogut evitar l'empat degut a un gol a l'últim minut de partit. L'equip de Xaloc Rion segueix en places de descens, ocupa l'avantpenúltima posició amb 14 punts i és a sis de la permanència.

El canvi de xip de l'Olímpyc Floresta es pot veure en la millora d'actitud dels seus jugadors. Els florestans han saltat a la pista de Can Llobet amb la convicció de sumar la segona victòria a casa de la temporada. L'equip ha estat més endollat que els rivals i ha marxat al descans amb avantatge gràcies a un gol de Marc Espada.

L'Escola Pia Sabadell ha posat tota la carn a la graella a la represa i ha posat contra les cordes als de Xaloc Rion. Els visitants han fet el gol de l'empat al minut 29, obra d'Àlex German. L'Olímpyc, però, no ha baixat els braços i ha respost sis minut més tard amb una diana de Manel Rion. Quan semblava que els de La Floresta aconseguirien el premi dels tres punts, el visitant Josep Font ha fet la diana de l'empat quan només quedava un minut pel final del partit.

El tècnic florestà, Xaloc Rion, explica que l'equip ha fet un canvi de mentalitat i que en aquesta línia la victòria caurà pel seu propi pes.

Xaloc Rion

Sumar d'un en un és molt poc però l'equip ha fet un canvi de xip i si seguim així la victòria arribarà

La setmana que ve l'Olímpyc visita la pista del Bellsport, el cinquè classificat.