El FS Sant Cugat no es pot permetre cap pas en fals a la pista d'un Grups Arrahona en hores baixes


  • Comparteix:

Els santcugatencs encadenen un empat i un triomf

Els santcugatencs encadenen un empat i un triomf

El Futbol Sala Sant Cugat visita la pista del Grups Arrahona, l'onzè, aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre amb l'obligació de guanyar per seguir fora del descens. Els vermell-i-negres visiten la pista d'un equip que fa 10 jornades que no guanya després de sumar un empat i un triomf que els ha permès agafar aire. L'equip de Manel Muñoz és quart per la cua al grup 1 de Tercera Divisió amb 27 punts, els mateixos que el Lloret, equip que marca el tall del descens.

Els santcugatencs són fora del descens perquè tenen els goal-averages particular i general amb el Lloret Costa Brava a favor, però no es poden permetre cap pas en fals. Quan resten tres jornades de lliga, l'equip de Manel Muñoz encara no ha certificat la permanència, objectiu vermell-i-negre en una temporada marcada pels desencisos en els resultats, que no han acompanyat el bon joc de l'equip.

Qui tampoc ha certificat la permanència és el rival d'aquesta jornada, un Arrahona que va signar una gran primera volta però que s'ha desinflat a la segona i ja fa 10 jornades que no guanya. Els sabadellencs, recent ascendits, volen consolidar-se a la categoria, camí que passa per guanyar aquest cap de setmana en un duel marcat per la salvació.

El tècnic vermell-i-negre, Manel Muñoz, explica les claus del partit per endur-se un triomf necessari.

Manel Muñoz

Hem d'aguantar la primera envestida i després apujar línies per posar pressió.


Muñoz no podrà comptar amb Gonzalo Sagnier ni amb Carlos León.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.