Olímpyc Floresta i Montsant es veuen les cares en un duel al límit del descens

Els de Jordi Rozas necessiten sumar els tres punts a casa per allunyar-se d'un descens a només dos punts


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

Un Olímpyc Floresta en estat d'urgència disputa aquest dissabte un duel directe per evitar la zona de descens davant el Montsant. Tots dos equips es troben amb 20 punts i a dos del descens que marca el Gràcia, i necessiten sumar els tres punts per intentar començar a mirar cap amunt. Els florestans, que sumen només una victòria en els últims deu partits, no han aconseguit redreçar la situació que porten arrossegant des del mes de novembre tot i donar signes de millora fa dues jornades davant l'Estel Vallseca. El Montsant, per la seva banda, arriba després de guanyar l'Arenys de Munt. El partit es jugarà al pavelló de Can Llobet a les sis de la tarda.

A falta d'onze jornades per al final de la lliga, l'Olímpyc disposa encara de marge per intentar complir l'objectiu de situar-se a la zona mitjana de la taula del grup 1 de Tercera Divisió Nacional. Dels últims 13 partits, els florestans només n'han aconseguit guanyar dos, mentre que els 11 restants els han comptabilitzat com derrotes.

L'entrenador de l'Olímpyc, Jordi Rozas, ha explicat a Cugat.cat que volen demostrar que ja han sortit de la mala dinàmica i que comencen a 'mirar cap a dalt'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.