El Futbol Sala Sant Cugat supera el Sant Joan Vilassar i surt de la zona de descens


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat ha sortit de la zona de descens

El Futbol Sala Sant Cugat ha sortit de la zona de descens

El Futbol Sala Sant Cugat guanya (4-6) a la pista del Sant Joan de Vilassar a la jornada 27 del grup 1 de la Tercera Divisió. Els de Manel Muñoz remunten un 2 a 0 inicial dels locals i encadenen el segon triomf consecutiu.

Els vermell-i-negres han fet un pas de gegant amb aquest triomf amb el que s'escapen de la zona de descens, tot i estar empatats a punts amb els primers que baixarien actualment, la Montsant. En el primer temps, els locals van aprofitar alguns errors puntuals dels santcugatencs per fer fins a tres gols obra de Marc Caballeria, i Pablo Ramírez en dues ocasions. Per part dels vermell-i-negres, Jordi Magrià ha fet l'únic gol dels de Manel Muñoz.

En el segon temps els visitants han millorat i tot i no poder remuntar fins els darrers minuts, han acabat enduent-se el triomf amb una gran actuació i un hat trick de Pau Puig, i gols de Bernat González i Aarón Guirao. Una victòria que els manté en la lluita per la permanència, sent els tres partits que els hi resten autèntiques finals. La primera d'elles a casa contra el segon classificat, l'Arenys de Munt, d'aquí a dues setmanes.





Manel Muñoz

Ara cada partit és una final i la sort és que depenem de nosaltres mateixos. La gent està treballant molt bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.