Oriol Julià, nou director esportiu de l'Olímpyc Floresta

El club aposta per primera vegada per aquesta figura que ha de potenciar la metodologia de l'entitat


Temes relacionats

El futbol sala santcugatenc aprofita qualsevol espai per seguir en forma ( 2/abr/20)


  • Comparteix:

Oriol Julià, nou director esportiu Olímpyc Floresta / Font: Olímpyc Floresta

Oriol Julià, nou director esportiu Olímpyc Floresta / Font: Olímpyc Floresta

L'Olímyc Floresta incorpora Oriol Julià com a nou director esportiu de l'entitat i d'aquesta manera crea, per primera vegada, aquest càrrec a l'entitat. Julià té àmplia experiència a diferents clubs catalans i el club el defineix com una persona que arriba per 'sumar qualitat', 'expertesa' i 'metodologia al club florestà. L'entitat també ha obert les inscripcions per a la nova temporada i els interessants ho poden fer a olimpycflorestafutsal@gmail.com amb amplis descomptes i regals abans del 10 de juny.

Oriol Julià, que ha estat molts anys a la base de CET10, arriba a la Floresta per potenciar el treball metodològic i aposta pel planter. Julià també ha entrenat a diferents sèniors masculins de Tercera Nacional i Divisió d'Honor com l'Arrels, el Montseny i el Sant Andreu Sagrera.

Pel que fa a les inscripcions de la nova temporada, el club florestà ofereix descomptes i regals als que s'hi apuntin abans del 10 de juny. Són un descompte de 20 euros a la quota anual i de regal hi haurà una dessuadora i una samarreta d'escalfament de la nova col·lecció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.