L’Olímpyc Floresta perd en el primer partit de la Fase d’Ascens a Segona B

Els florestans cauen en el tram final del matx després de concedir un gol en una jugada a pilota aturada

Els florestans cauen en el tram final del partit / Font: Olímpyc Floresta

L’Olímpyc Floresta ha perdut (3-2) a la pista del Linyola en la primera jornada del grup 2 de la Fase d’Ascens de Segona Divisió B. Els de Carlos Nicolás anaven guanyant per 1 a 3, però l’equip local ha aconseguit remuntar el partit en els darrers quinze minuts.

El matx ha començat amb un gol matiner dels florestans. Víctor Olivera ha anotat un gol a plaer després de rebre l'assistència d'Enric Pallé. En el minut 8, els locals han igualat el partit, gràcies a Carles Ambròs. La reacció de l'Olímpyc no ha trigat a arribar, i, en el següent minut, Aaron Ikechukwu ha definit a la perfecció i ha tornat a avançar als florestans.

Al minut 11, Guillem Munté ha estat més llest que la defensa de Linyola i ha aprofitat un error d'ells per situar l'1-3 al lluminós. Amb aquest resultat favorable per als visitants, el partit ha marxat a la mitja part.

A la represa, Linyola ha reaccionat i en el minut 24, Carles Ambròs ha començat la remuntada per als locals. En la recta final del matx, un altre cop Carles Ambròs, ha empatat el partit i ha sumat el seu hat-trick particular.

Quan faltaven dos minuts per al final, Linyola ha aprofitat una jugada a pilota aturada per remuntar el partit. David Vendrell ha rematat a plaer després de la centrada, de cap, del seu company. Amb aquesta derrota, els florestans cauen en el primer partit de la segona fase.

El tècnic, Carlos Nicolás, ha explicat que "el més just hagués estat un empat", però admet que en aquesta fase "els detalls sumen molt".

La propera jornada, els florestans reben al Pou Escorial, equip amb el qual ja se'n van enfrontar a la primera fase. En les dues ocasions, els de Carlos Nicolás van perdre, per 2 a 5 a la primera volta i 7 a 1 a la segona.