Empat del Futbol Sala Sant Cugat davant el Lloret en un duel clau pel descens

Els vermell-i-negres sumen un punt davant d'un rival directe a la classificació (2-2)

El Futbol Sala Sant Cugat ha empatat (2-2) davant el Lloret en el partit corresponent a la dotzena jornada del grup 1 de la Divisió d'Honor catalana. Els vermell-i-negres, han tingut dues clares ocasions en el tram final on s'han pogut endur la victòria, però no ha estat possible en un duel molt igualat. El SantCu es manté desè a la part baixa de la classificació amb 14 punts. El conjunt d'Albert Tejero visitarà la jornada vinent la pista del Mataró.

El partit ha començat igualat, però ràpidament s'ha posat força de cara per al conjunt visitant que ha sortit amb més intensitat i ha proposat més amb pilota. Les ocasions més clares les han tingut els visitants que han aconseguit encetar la llauna amb una gran acció d'estratègia de falta, el gol l'ha marcat Ricardo Gálvez (0-1). Minuts més tard, el SantCu ha reaccionat i amb una defensa més sòlida i sortint al contraatac ha començat a generar més ocasions de perill. El partit ha estat igualat, tot i que el Lloret ha sigut superior. El SantCu no s'ha rendit, i en un contraatac molt ben executat, l'ha finalitzat Victor Martín enviant la pilota al fons de la porteria visitant per empatar el matx (1-1).
Després de l'empat, els visitants han posat una marxa més i han començat a collar un altre cop, han tingut ocasions clares per anar-se'n guanyant al descans, però no les han sabut materialitzar. Amb l'empat a un s'ha arribat al final dels primers vint minuts (1-1).

L'inici de la segona part ha seguit la mateixa tònica que la primera. El conjunt visitant ha continuat generant ocasions a través de la pilota i el SantCu més defensiu intentant aprofitar els diversos contraatacs. El Lloret ha gaudit de diverses ocasions de gol per assolir la victòria, però els del gironès s'han topat amb un gran Marco Marques sota els tres pals i una bona defensa local. El SantCu ho ha continuat intentant i ha estat a punt de posar-se per davant en el marcador amb una recuperació de pilota al mig del camp que no ha sabut transformar David Jimenez.

En els minuts finals el conjunt d'Albert Tejero ha millorat, s'ha notat que s'hi jugaven més en aquest partit per allunyar-se del descens. Però quan millor estaven els locals, del possible dos a un s'ha passat a l'un a dos en una acció clara desaprofitada per part del SantCu i en el posterior contraatac ha arribat el gol del Lloret de la mà Eduald Pons (1-2). L'alegria li ha durat poc als visitants, perquè trenta segons més tard els vermell-i-negres han aconseguit empatar el partit amb una molt bona circulació de pilota amb porter-jugador que ha finalitzat Eric Ripol (2-2).

Quan faltaven vint segons Eric Ripol ha tingut un 1 contra 1 davant del porter que no ha pogut transformar i hagués significat la victòria. Així i tot bon partit del Santcu, ha competit molt bé durant tot el partit, en un duel que ha estat molt igualat durant els quaranta minuts.

El tècnic del Sant Cugat, Albert Tejero, ha destacat la importància de treure el caràcter quan vas darrere en el marcador: "Crec que en els minuts finals ens mereixíem haver-nos posat endavant en el marcador. Sí que és veritat que ells en un contraatac ens han marcat el (1-2) i hem hagut de remuntar-lo. El més important és que hem tingut el caràcter per remuntar-lo, per continuar collant, per jugar de cinc amb confiança i poder marcar. Si ens quedem amb la part final segur que anirem cap endavant".

Albert Tejero

Crec que en els minuts finals ens mereixíem haver-nos posat endavant en el marcador. Sí que és veritat que ells en un contraatac ens han marcat el (1-2) i hem hagut de remuntar-lo. El més important és que hem tingut el caràcter per remuntar-lo, per continuar collant, per jugar de cinc amb confiança i poder marcar. Si ens quedem amb la part final segur que anirem cap endavant.