L'Olímpyc Floresta goleja al Sant Quirze i finalitza subcampió de grup a Tercera Divisió

Els florestans superen (6-1) els santquirzencs que es veun superats per un efectiu Olímpyc

L'Olímpyc Floresta finalitza subcampió de lliga / Foto: Cèlia Cidad

L'Olímpyc Floresta ha golejat (6-1) al Sant Quirze a la penúltima jornada del grup 1 de la Tercera Divisió i s'assegura matemàticament la segona posició, a falta d'un partit per acabar la temporada. L'Olympic Floresta tanca la lliga a la pista del Sant Joan de Vilassar, quart classificat.

Els florestans han iniciat amb força el partit i Adrià Santaolalla ha fet l'1 a 0 al primer minut de partit. Els visitants han igualat a través de Marcel Torres al minut 14. Amb aquest empat momentani s'ha arribat a la mitja part. A la represa, festival golejador local.

Al minut quatre del segon temps, dues dianes seguides de Guillem Munté i Pau Ruiz han establert el 3 a 1. I en els darrers sis minuts de joc, festival ofensiu florestà amb dianes de Marc Cerqueira, Óscar Cruz i David Levy que han tancat la golejada.