L'Olympic Lubesa vol destronar l'equip més golejador de la categoria, el Montornès


  • Comparteix:

L'Olympic Lubesa es desplaça fins la pista del Montornès, tercer classificat, amb l'objectiu de guanyar a un dels millors conjunts de la categoria. Els florestans ho tindran difícil, ja que el Montornès és l'equip més golejador de la lliga, amb diferència, amb 72 gols en onze jornades.

Una nova jornada de lliga per l'Olympic Lubesa. Aquesta vegada jugarà com a visitant davant el Montornès. Atenció amb aquest equip. Tot i ser tercer a set punts del líder, l'Inca, les seves xifres són sorprenents i demolidores. És l'equip que té millor atac de la categoria, ja que ha fet 72 gols en les onze jornades disputades i amb un percentatge d'ocasions de gol en cada matx veritablement impressionant. Veient això podem dir que el seu fort és el gol, però com tot equip també té punts febles i un d'ells és la defensa. Els 46 gols rebuts així ho mostren. L'Olympic, en canvi, n'ha encaixat un menys, 45. La clau del matx, per l'Olympic, pot estar en saber aprofitar les ocasions de gol.

El capità de l'Olympic, Xaloc Rion, diu que després del bon partit que van fer la setmana passada contra el segon, el Vilassar de Mar, jugaran davant el Montornès amb molta confiança, ja que estan convençuts que poden guanyar a qualsevol equip.

Xaloc Rión

Anirem a les illes sabent de les nostres possibilitats, ja que si la setmana passada ens va faltar poc per guanyar al segon classificat perquè no lo mateix amb el Montornés.


Per aquest partit l'Olympic Lubesa no tindrà cap baixa i el matx es disputarà dissabte a partir de sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.