El Winterthur Sant Cugat aconsegueix tres punts d'or


  • Comparteix:

Victòria del Winterthur Sant Cugat per 3 gols a 6 a la pista del cuer; el Can Tito Vilanova. L'equip vermell-i-negre, molt segur en defensa, no comet els errors de partits anteriors i surt, des del principi, molt mentalitzat. Els santcugatencs són superiors en tots els aspectes del joc i, fent un bon futbol sala, aconsegueixen tres punts de vital importància.

Aquesta era una final anticipada. Tothom n'era conscient, ja que una derrota posava, tant al Can Tito com al Winterthur, en una situació difícil a la zona de descens; més a l'equip local que és el cuer de la categoria. Per aquest motiu i perquè l'equip d'Antonio Extremera estava molt confiat en sí mateix per poder treure els tres punts en aquesta pista tan difícil aquesta victòria significa molt, sobretot psicològicament.

El resultat de 3 a 6 mostra clarament qui va ser el millor a la pista. El Winterthur va imposar, des d'un principi, la seva gerarquia en el joc de conjunt i en la qualitat individual. Els jugadors vermell-i-negres sempre van tenir més pilota i això va ser un referent a tenir molt en compte, ja que amb el domini de la pilota el Winterthur no va patir. En definitiva, que van ser millors que el Can Tito.

Amb aquesta victòria el conjunt santcugatenc continua a la zona de descens però ara empatat a 21 punts amb el Jaca i el Colo-Colo. La distància entre el Winterthur, que és penúltim, i els equips de mitja taula és de només sis i set punts. Això reflecteix la igualtat d'aquest grup 5 de la Nacional A.
L'entrenador del Winterthur, Antonio Extremera, diu que aquests tres punts són molt importants.

Antonio Extremera

Hem guanyat i això era molt important pel nostre futur


Un fet destacable en aquest matx és que els sis gols del Winterthur van ser marcats per sis jugadors diferents. Una xifra que mostra el treball de tota la plantilla. Extremera analitza els resultats de la primera volta i aquests de la segona. Ara, segons ell, el més important és guanyar, la setmana vinent, al tercer classificat; el Monistrol.

Antonio Extremera

Després d'aquesta victòria hem de pensar en el proper matx, que serà enfront el Monistrol; un equip molt difícil


Com ha dit Extremera, en la propera jornada el Winterthur es veura les cares amb el tercer de la lliga; un Monistrol que porta nou jornades consecutives sense perdre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.