Primera victòria, el despertar del monstre blau

L'Olímpic Floresta guanya 6 a 2 al Vilaseca aconseguint així la seva primera victòria a la 3a jornada de la Nacional B de futbol-sala. Els florestants remunten espectacularment a la segona part un 1 a 2 i assoleixen els 3 punts en joc.

Partit intens el disputat dissabte al pavelló de la Floresta. Dos equips que van donar-ho tot en el terreny de joc, tot i que al final la victòria va ser per l'equip de Pepe Sánchez per 6 gols a 2 amb una actuació destacada de Ruben, que es va convertir en el protagonista del matx en anotar un hat-trick.

Com les dues jornades anteriors, l'Olimpyc va obrir el marcador. En aquest cas va ser amb un gol marcat per Gerard al minut sis de partit, sent el primer xut entre els tres pals. I, com en ocasions passades, el marcador se'ls va tombar en contra: el Vila-seca no va trigar en revifar-se i va transformar dos gols en tres minuts de joc, capgirant el marcador. Amb el resultat d'1 a 2 s'arriba al descans.

La reacció de l'Olimpic va fer-se esperar fins la segona meitat, però quan ho va fer el Vilaseca es va veure desbordat per un equip més concentrat i decidit. En el minut 8 un gol de Xaloc i l'aturada de Sandro d'un doble penal al minut dotze van ser el punt d'inflexió definitiu del partit. A partir d'aquell moment, i en set minuts de joc, l'Olimpyc va fer quatre dianes més, sentenciant el partit. Amb aquesta victòria els florestans escalen fins a la desena posició i encaren decididament l'objectiu de l'ascens a Nacional A. I la propera estació del viatge és al pista de l'Esplugues, cinquè classificat amb 7 punts, tres més que els florestans.